Event

Konference

I vores kreative møderum kommer I til at arbejde i kreative rammer med mulighed for at holde foredrag på jeres helt egen scene!

Pris: 3.995,-
25 - 40 pers.

Hent tilbud

Lydanlæg

Har I selv møderummet, men ønsker et lydanlæg til taleren, så har vi det perfekte lydanlæg til jeres næste konference eller møde.

Pris: 1.195,-
25 - 250 pers.

Hent tilbud

Scenelys

Ønsker i scenelys eller stemningslys til jeres næste møde, så hjælper vi jer med det perfekte setup til jeres næste konference eller møde!

Pris: 1.195,-
25 - 250 pers.

Hent tilbud

Event

Et anderledes og kreativt firma event!

Ønsker I at holde et mindre eller større firma event, så skaber vi sammen med jer de perfekte rammer. Vi kommer gerne ud til jeres adresse og opsætter udstyr, som kan være med til at skabe det helt perfekte firma event. Har I behov for et mindre mødelokale under kreative forhold med mulighed for vidensdeling, kan I nu også booke vores kreative lydstudie til afvikling af jeres næste konference eller firma event. Hvis I har et større behov er I også meget velkomne til at kontakte os, så vil vi finde de helt rette møde faciliteter til netop jeres behov og på den måde være med til at skabe den perfekte konference eller det gode møde for jer. Er du mødeplanlægger tager vi gerne et møde med dig for at afklare, hvordan vi bedst kan skabe de helt optimale rammer for jeres event. Har I brug for sjove events som en del af jeres konference eller firma event, hjælper vi jer også gerne med at finde sjove events. Uanset hvilken form for event i planlægger står vi altid klar med gode idéer og råd til jeres firma, og I er altid velkommen til at kontakt os for at få yderligere input til hvordan I får den bedste event dag!

Panel

Facebook Like

 
 
Panel