Diskolys

Vil I skabe god feststemning til jeres næste firmafest? Nu har I mulighed for at leje diskolys til jeres næste firmafest. Vores diskolys skaber en perfekt stemning til firmafesten, uanset om I vil holde jeres firmafest på kontoret eller ude i byen! Med vores top moderne diskolys er feststemningen sikret, og lyset styres automatisk af musikkens rytmer. Diskolysene er også super nemme at sætte op og tage ned igen og giver jer samtidig optimale rammer til jeres næste firmafest. Vi sætter jer altid ind i brugen af udstyret i forbindelse med opsætning!

Diskolys

- 4 PAR LED spots
- Stativ til PAR lamper
- Ledninger & tilbehør
- Røgvæske & Røgmaskine
- Vi bringer og henter

Samlet pris excl. moms: 795,-

Sådan foregår det

Diskolysene lyser godt op og består af flere PAR lamper og kraftige LED pærer samt farverige blink lamper. Vi kommer altid ud og sætter op og tager ned igen bagefter! Prisen angivet er for 24 timers leje. Samtidig er transport på Sjælland inkluderet i prisen. Røgvæsken følger også med! Vi har stor erfaring i afvikling af fester!
I kan nu leje diskolys til jeres næste firmafest hvis I ønsker at skabe den perfekte stemning. Diskolys er den helt perfekte måde at pifte jeres firmafest op på. Samtidig får I en unik mulighed for selv at styre jeres helt egen diskofest og skabe den perfekte feststemning.
Therese siger: "Hurtig til at svare tilbage, professionel service og moderne udstyr!"

DISKOLYS
FOTOGALLERI

Kontakt

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk