Betingelser

Betingelser

Firmateambuilding.com er det perfekte sted at få afholdt sin teambuilding session. Vi anser altid vores kunder som vores vigtigste samarbejdspartnere, og vi holder altid vores aftaler. Vi er nok blandt de eneste på teambuilding markedet, der giver kunderne leveringsgaranti med erstatning. Vi arbejder altid for at skabe de bedste rammer for jeres teambuilding samt de bedste teambuilding oplevelser. I er altid velkomne til at at komme med gode idéer og forslag, hvis I ønsker at vi kunne have gjort tingene på en anden måde. Vi lytter altid til kundernes behov, og tager udgangspunkt i at give et unikt produkt. Såfremt I har tilføjelser eller spørgsmål til vores betingelser, er I velkomne til at rette henvendelse til os pr. mail eller telefon. 

 

 Leveringsgaranti

Firmateambuilding.com giver altid leveringsgaranti på bookede teambuilding events efter modtagelsen af jeres betaling. Vi har endnu ikke oplevet at skulle aflyse et teambuilding event for vores gæster. Såfremt vi nødsages til dette, krediteres jeres faktura fuldt, og vi giver yderligere et gavekort svarende til halvdelen af det fakturerede beløb!

 Afbestilling

Indtil 2 uger før jeres teambuilding kan I afbestille og få alle pengene retur! Depositummet bruges til at påbegynde arbejdet og forberedelserne i forbindelse med jeres teambuilding. Depositummet udgør typisk 995,- og returneres ikke såfremt arbejdet er påbegyndt og afbestilling sker senere end 2 uger før jeres bookning. Det resterende beløb returneres.

Betaling pr. person

Vi forbereder kursusmateriale og udstyr i forhold til antal personer booket til jeres teambuilding session. I skal orientere os hurtigst hvis der bliver færre eller flere personer, ellers risikerer vi manglende materiale eller udstyr til alle. I kan senest ændre antallet af personer booket 2 dage før jeres teambuilding dag. Der faktureres altid i forhold til antal personer booket.

Firmateambuilding.COM

Hvis der er spørgsmål til vores betingelser er I altid velkomne til at rette henvendelse. Vi ønsker at hjælpe jer til at sammensætte det helt perfekte teambuilding arrangement og sidder altid klar til at hjælpe jer med afvikling af jeres teambuilding, julefrokost, sommerfest eller andet event. Sammen finder vi den helt optimale og rigtige løsning!

 

Kontakt: Firmateambuilding.COM

Mårkærvej 13F

2630 Taastrup

27 29 28 50

Email: info@firmateambuilding.com

Panel

Facebook Like

 
 
Panel